Tatueringar i stil med gravering

Gravyr — en konst form i vilken denna bild är ett tryck av en bild ingraverad på trä, metall och andra material. Den första gravyr började dyka upp för länge sedan, i 6 — 7 sekler. Först var de mycket enkla och primitiva. Med tiden, konsten av gravyr utvecklas och förbättras: de började att skildra landskap, bibliska motiv, djur, blommor, illustrationer för böcker. Nu skriver ut — det är en ganska komplicerad teknik som kräver skicklighet.

Tattoo i denna stil behåller alla de karaktäristiska dragen av gravyr.

Gravyr är vanligtvis monokromatisk. Oftast görs i svart, men det finns en kombination av färger. Detsamma gäller för tatuering i den här stilen. En förutsättning är tydliga och tunna linjer, exakt skuggning. Tatuering härmar den tryckta bilden. Det finns ingen suddighet eller stora icke-järndelar.

Dessa tatueringar traditionellt skildra medeltida motiv, det kan vara fantastiska djur, växter, skelett, mytologiska varelser, riddare, fartyg. Men detta betyder inte att det är nödvändigt att begränsa mig i valet. Varje mönster kan göras i träsnitt, utformar. Ser bra ut, till exempel bilder av olika optiska illusioner.

Gravyr — en av de mest eleganta tekniker tatueringar. Det går med någon typ av klädsel och inte skapar en känsla av anspråksfullhet, överdrifter. Tattoo i stil med gravyr är lämplig för dem som vill ha enkelhet, men eleganta linjer. Det är fördelaktigt att framhäva alla dina look.

Om du bestämmer dig för att göra dig själv en tatuering, är det nödvändigt att ägna särskild uppmärksamhet åt att hitta en bra mästare. Gravyr kräver behärskning av tekniken med teckning, annars, i stället för det förväntade resultatet, riskerar du att få slarvig tatuering, som så småningom kommer att se ännu värre.

För att välja en lämplig herre, måste du utvärdera sitt arbete och mönster i denna teknik. En bra mästare — det är framför allt en bra artist. Så inte bråttom med valet, eftersom tatuering — det är något som kommer att stanna hos dig för livet.