Tatuering i stil med nya kindben

Style New School (ny skola) föddes på 80-talet av XX-talet och motsätter sig den gamla skolan. En tid präglad av XX-talet präglades av ett överflöd av färgglada, levande scener, den tecknade kultur och längtan efter något pretentiös, nedslående och ändå våga trotsa gamla traditioner. Allt detta är typiskt för en tatuering stil New School.

Framväxten av ett stort antal spelare, fans av serier och färgstarka seriefigurer kunde inte gå obemärkt förbi, och tatuerare ofta ombedd att skissa en favorit karaktär. Så det fanns en typ av ny skola, kantad av en skarp tudelning mellan samhället självt, sin egen syn på världen och tenderar att humor, karikatyrer och serier.

Old school, föddes i XIX-talet, kunde inte motsätta sig något nytt stil, och så började gradvis avta i det förflutna, även om den är baserad på havet äventyr, pirater, fria livet. Ofta som en tomt för tatuering valde kors, svärd och pistoler, skådeplatsen för striderna och bekämpa, marina skönheter, inklusive sjöjungfrur, skallar, kaptener, hav och segel, måsar och fartyg. För den gamla skolan var typisk Sök efter romantik, majestätisk skönhet i samband med andan i sökandet, äventyr, jakt efter skatten.

Funktioner tattoo-stil New School

  • Med hjälp av ljusa färger och ibland giftiga skrikande färger.
  • Execution inom området graffiti när bilden har en kontur, men gränsen är inte markerad och är ofta blandad färg, som kontrasterar mot varandra.
  • Prevalens och seriefigurer av serier som huvudbild.
  • Skisser ser mer omfattande, som tillsammans med giftiga blommor väcka uppmärksamhet.
  • Friheten att vara kreativ. Du kan rita något på något sätt. Huvudsaken är att bilden var fantasy och humoristisk. Ingen tråkig realism!
  • objektkonturen kan vara knäckta eller förvrängd, men hela kretsmönster som skall läsas från en lång sträcka.
  • Bilden kan inte skugga. De har en extra betydelse.

För att passa?

Tatueringen skulle se bra ut på någon del av kroppen och är lämplig för både män och kvinnor, från tonåren. Oftast väljs av spelare och likgiltig för konst av en film folk. Denna tatuering omedelbart markera dina smakpreferenser och fungera som en guide för alla som vill göra bekantskap med dig.

New School, så det är en modernistisk i sin renaste form, som domineras av de surrealistiska scener och ovanliga inkarnation och konturer, som talar för sig själva. Foto visar funktionerna i stil, hjälpa till att besluta om smakpreferenser.