Tatueringar i stilen av stencil

Stencil — en speciell enhet som tillåter dig att «konvertera» bilden på alla underlag. Sedan urminnes tider, ledande konstnärer, hantverkare och hantverkare använder en stencil att dekorera den färdiga produkten. Resultatet är en fullfärgsbild av en bukett av blommor, byggnadsornament av fruktkompositioner, som är lätta att dekorera väggarna, vaser, lerkrukor, koppar redskap och så vidare. Denna teknik används för att skapa skisser för framtida tatueringar.

stencil tekniken har utvecklats med tiden, och i det förflutna som en schablon med användning av vanligt papper, som är skuren genom användning av en vass kniv, som bildar något mönster. Sedan en stencil appliceras på en metall, trä eller lera yta och varje slits dekorationer för färger. När ritningen har framställts, var schablonen avlägsnades, och mönstret blir kvar på ytan. Sådan tekniköverföring mönster används idag, såsom väggar, när du skriver graffiti i att lära barn i skolan och dagis brev.

Har en skiss för tatuering

  • Stencil gör regelbunden bild med lika rätt vinklar identiska mönster, linjer med samma bredd och längd. Således berövar en stencil konstnär rätt att göra misstag och lättare att arbeta.
  • Med stencilen kan bli några ritningar och mönster, även om konstnären inte har «power» i en viss stil.
  • Stencil kan du överföra komplexa mönster på någon del av kroppen.
  • Under arbetet med schablonen reduceras, eftersom konstnären arbetar med mallar.
  • Du behöver inte spendera en hel del energi för tillverkning av schablonen — du kan använda film eller papper. Det finns också tätare schabloner av plast, men de använder ofta designers.
  • Tatuering stencil stil kännetecknas av enfärgade och flerfärgskompositioner.
  • Svart-vit bild är fortfarande på modet, så det är den mest klassiska versionen av tatuering. Multi-färgade kompositioner väljs av dem som anser sig vara en punk stil, hippie stil.

Med hjälp av en stencil, blandar ofta konstnären konst, avslutar några detaljer på egen hand, vilket innebär att den bilden, så att säga, individualisering det, utför arbete till skillnad från alla andra. Så oroa dig inte om vad du kan se «klon», promenader genom gatorna i staden i samma tatuering som din.

Ofta är dessa konstruktioner skapa olika grafikprogram, såsom «Photoshop», lägga till en mängd olika detaljer och skapa en bisarr sammansättning av olika föremål. Skiss av kroppen överföres till en konventionell metod med användning av en speciell överföringspapper. Tattoo är samma traditionella verktyg tatuering mästare.