Tribal Style Tatueringar

Tribal stil kännetecknande för den australiensiska, amerikanska och afrikanska stammar och bär drag zoosimvoliki. Sjömännen som tjänstgjorde på fartyget, ofta i olika länder och förde dem ut ur modet för tillfället tatueringar. När européerna observerades på benet, underarm tatueringar för män, ville de sin srisovat upprepa djur design med nyckfulla mönster runt.

Européerna lite förstås roll i stam- tatuering stil. När allt kommer omkring, de män hon skyddad från stormen, livsfara, möte med vilda djur, t. E. En helig mening investerat i det. Undan för lite teckningar på kroppen kommer i det dagliga livet, och kvinnor och tatuering blev vanligt efter frigörelse.

Speciella symboler, som skyddar från fara, onda andar och trolldom, ofta lägga styrka och självförtroende hållare. Dominansen av djur teman representerar varje djur något eget. Till exempel symboliserar björnen lycka, örn — kraften av en tiger — makt. Blommor, skalle, vapenlagen nästan som subjekt.

Skisser ofta likna abstrakt ritning som inte bär en särskild betydelse.

Närvaron av en specifik händelse, som är tillägnad tatuering. Tidigare tatuering dedikerad vuxen ålder, mänsklig äktenskap, den första framgångsrika jakt, en seger i kriget ansträngning. Nu kan du komma med dig själv, vad du ägna din tatuering.

Lämplig för programmet på någon kroppsdel. Den vanligaste tatuering på armen och axeln, sannolikt på grund av deras överkomliga priser. På dessa platser, de är mer synliga och fånga uppmärksamheten hos andra. Om du ställer dig själv en uppgift, med en tatuering av tribal nödvändigtvis följa den. Samtalsklockan kommer att överväga intrikata mönster, som inte kan lämna honom likgiltig.

Vacker och samtidigt det ursprungliga utseendet. Förmåga att dölja figur brister, till exempel, betona midjan musklerna och därigenom distrahera ögat från de mindre attraktiva former. Lyckad kombination med andra stilar tatuering, t ex stående eller stencil.

Choice — en färg färgning eller lägga till färg. Classical variant — svarta och vita toner, där svart är den viktigaste färgen.

Att välja Tribal, du är inte bara en vacker bild, men också semantiska övertoner. Style genom tiderna, fortfarande njuta av stammarna i Afrika, Australien och Amerika, de som trogen traditionerna. Med denna stil, kommer du att se ut som en riktigt original och mystisk, och foton som visas nedan hjälp att verifiera detta.