Hjärta tatuering

Bild av hjärtat hela tiden för att symbolisera kärlek, romantik och mänsklig livskraft, och det är därför denna tatuering motiv inte förlorar sin popularitet. Betydelse tatuering hjärta kan vara olika, men det är alltid förknippad med sin ägare. Skisser tatuering hjärta fungerar på olika sätt, och ibland gemensam tolkning av mönstret beror på sammansättningen och dess sammanhang.

Även i gamla tider människor har kommit till slutsatsen att hjärtat — är inte bara en kropp, vars huvuduppgift är att pumpa blod i kroppen. Hjärtat kan känna, fatta beslut, och att det är källan till alla testade mänskliga känslor.

En av de mest populära hittills mönster i tatuering är en bild av hjärtat, inramas av någon inskrift. I de flesta fall är det namnet på en nära eller älskad. Hjärta tatuering med ordet «mamma» är utbredd i den andra halvan av nittonhundratalet bland sjömän och cyklister. Och i dagarna av stora fosterländska kriget tatuering med bilden av hjärtat, påminde soldaterna deras familjer kvar, och idén som de kämpar.

Hjärta i en ram av törnekronan i den kristna läran symboliserar smärta och lidande av Jesus Kristus för inlösen av mänsklighetens synder. Katoliker årligen fira dagen av Sacred Heart of Christ.

Betydelse tatuering hjärta beror till stor del på detaljerna ritning. Hjärta med vingar symboliserar vanligtvis flygning över hela världen i namn av deras uppriktiga och ren kärlek. Ett brustet hjärta är en symbol för en förlorad kärlek, eller besvikelse i det. Denna tatuering är ofta i minnet av en älskad, som inte kan glömmas bort.

Tecken på mod och tapperhet är en skiss av en tatuering föreställande ett hjärta bredvid ett svärd eller pil. Denna siffra har använts i stor utsträckning under medeltiden, i tider av ridder gärningar och korstågen. Om svärdet tränger hjärtat av figuren — är ett tecken på svek och känslomässiga trauman av en nära anhörig. Hjärta genomborrat av en pil brukar anses vara en symbol för den smärtsamma, men samtidigt trevligt lidande som ger kärlek.

Vissa färg på hjärtat tatueringar är av särskild betydelse. Vithjärta 1999 erkänts av den internationella symbolen för omvårdnad, är ett hjärta av guld kärlek till Gud och lojalitet till honom i ditt hjärta, svart hjärta, i de flesta fall, säger den tunga förluster av ägaren tatuering.

DELA MED SIG
Tidigare artikelTit tatuering
Nästa artikelTatuering samurai