Daisy Kamomill

Kamomill nämns i många kulturer som en symbol för solenergi. Och de gamla egyptierna och kelter och slaver ansåg det en källa till ren energi som häller från himlen till marken. Kamomill verkar mest anspråkslösa blomma, som har i världen. Men vad betyder det en tatuering med denna anspråkslösa blomma. Kanske är det inte så enkelt?

Våra förfäder använde kamomill inte bara som en medicinalväxt. Hon hjälpte till att aktivera livsenergi av det goda under de religiösa riter och spådom. Därför mystiker tror att en liten diskret tatuering daisy vill kunna öppna en smal väg till upplysning.

En utövare spåmän kommer att bli en assistent för mer korrekta prognoser. Betydelse tatuering daisy hade en liten bit av en kriminell karaktär i sovjettiden. Denna blomma är för närvarande sticka dem instängda i fängelset en kvinna som ville att avleda uppmärksamheten från sina onda planer. Daisy var tvungen att rentvå sin älskarinna i andras ögon.

Nu med denna blomma tatuering inte bär någon mening, men för ljus och optimism. Många mästare berättar kunder som kamomill bild kommer att förbättra stämningen, gör sig av blues och bli påmind om skönheten i omvärlden.

DELA MED SIG
Tidigare artikelRos tatuering
Nästa artikelTatuering rubin