Sakura tatuering

Tattoo Cherry tillhör den kategori av blommor tatuering, sitt ursprung — i den gamla japanska kulturen. Sakura blomma — de äldsta och aktade symbol för en symbol för den uppgående solen, känd över hela världen. I Japan finns det en semester Hanami — en hyllning till beundra körsbär blommar. Skisser tatuering körsbär göra både stora och små, beroende på vilken del av kroppen kommer att tillämpas i ett mönster: benet, armen eller tillbaka.

Sakura blommar ett par dagar, hennes skönhet är flyktig, så att tatueringen körsbär identifieras med livets förgänglighet, så du måste uppskatta varje ögonblick som ges av ödet. En liknande tolkning har buddhist: körsbär blommar som en symbol för förgänglighet av liv och instabilitet i poesi det är ofta förknippat med en sista flyktig ungdom och förlorad kärlek.

Utöver detta filosofiska sammanhang tatuiirovka körsbär i antiken är en symbol av att tillhöra adeln och eliten i samhället: den tillämpas på en persons rygg, nära till kejsaren.

Tattoo Cherry, ursprungligen kallad den japanska kulturen, så småningom blev populär över hela världen. Européerna har antagit den här bilden förvandla den något. Om den japanska tatueringar speciella symbolik har alla detaljer: hur många blommor som skildras, deras färg — från vitt till djupt rosa (vit färg för den japanska symbol för döden och sorg, rosa — life blommor), hur starkt skildras en trädstam, den europeiska kulturen skiss tatuering sakura ses som en helhet.

En symbol för människans sorg och sorg, som har lämnat denna värld, är tatueringen bleknar med körsbär blommar, blommorna som har redan börjat falla. Ensam sakura gren sade önskan om sekretess av dess ägare. Japanska subkultur tatueringar är extremt sällsynt stiliserade tatuering, tvärtom — är välkommet bild så nära som möjligt till den verkliga Sakura.

Värde Sakura tatuering för en person som hör till den europeiska kulturen — är ungdom och skönhet. Tatuering med bilden av körsbär blommar väljs ofta av kvinnor. Bilden är oftast görs i färg, med utvalda olika delar av kroppen.

Till skillnad från den japanska, är europeisk kultur ingen tydlig symbolik till tatueringen ligger på olika delar av kroppen. Om du väljer fast att använda denna karaktär i sitt arbete, be din herre att måla för dig en unik skiss körsbär tatuering.