Tatuering samurai

Av det stora antalet vackra och minnesvärda tatueringar män ofta väljer bilderna förknippas med historiska händelser distinkt och majestätiska land i Japan. Tattoo Samurai — är förkroppsligandet av mod, okuvliga vilja, ihållande anda. Dessa egenskaper tillåter soldater, oavsett graden av fysisk kondition, vinna seger mot fienden — genom koncentration och temperament.

Skiss av tatuering med bild samurai utförs både i färg och i svartvitt. Applicera mönster vanligtvis på axeln, bröst och rygg, samt till andra delar av kroppen för klienten.

Askes och ansträngande regelbunden motion gör att kroppen av en krigare plast och samtidigt, stark som stål. Konsten att små samuraj svärd började utvecklas i barndomen och finslipade det till perfektion. I detta var han inte lika.

Som en klass har samurajen funnits genom historien. De var aristokrater, men det tog slut i Heian period, fick samuraj självständighet och oberoende från de högre skikten i samhället. Samurai klaner var stark och politiskt och militärt. De har en enorm makt, som var meningslöst att motstå.

Dessutom låg krigaren makten i besittning av ett stort antal länder erövrade av fienden, eller beviljat dem mästare. Samurai fick en hyllning för användning av vanliga människor i deras markresurser.

«Samurai» bokstavligen översättas som «tjänare», så orädda krigare var helt hängiven till sina herrar och deras trohet ibland serveras till dem en björntjänst om Mr dog, samurai, känsla ånger och efter koden för Samurai, gör hara-kiri.

Samma sak hände när en samuraj fick en order som strider mot moraliska principer och begreppet heder. Ser ingen annan utväg än att lämna världen av förfäder, samurajen öppnade magar som avslöjar vattenmelon frukt älskare — utan ett ord och med en lugn leende på läpparna.

Betydelse Tattoo Samurai — är trogen sina principer, strykjärn ande, fysisk perfektion, läsa traditioner sitt folk, hängivenhet till nära och kära. Fördelar med tatuering kan överföra på obestämd tid, men som utförs på kroppen fysiskt tränade och stark anda av mannen hon ser bra ut, vilket återspeglar essensen av hans karaktär.

Tatueringar är oftast placeras på ryggen, magen, axlar. Det är — ganska komplex i utförande, så det är mycket viktigt att det utföras av erfaren herre.

DELA MED SIG
Tidigare artikelHjärta tatuering
Nästa artikelTatuering salamander