Sjöjungfru tatuering

En gång Betydelse tatuering sjöjungfru i tiden var entydig. Hon var avbildad på kropparna av fångar, som saknade kvinnliga sällskap. När man tittar på den lekfulla sjöjungfrun man komma ihåg att det finns frihet och vackra damer som är villiga att ge deras fördel.

Den invånare av hav och floder, som satt på en sten eller stående på sin svans, innebar en önskan om en snabbkoppling till varje pris, var en symbol för lycka och variationen i det feminina.

Om sjöjungfrun var bunden till ett ankare, talar det om det hopplösa i situationen för fången. Han kände sig som en goner, som inte någonsin kommer att behöva återvända till ett normalt liv.

Men nu som en sjöjungfru tatueringar har förlorat alla slags känsla. Det kan representera på din kropp och flickan, försöker uttrycka sin erotik. Både män, som alltid har uppskattat denna märkliga kombination — kvinnor och fisk.

Vissa kanske tycker tatuering med tecknade sjöjungfrun Ariel. Efter uppkomsten av denna film stod det klart att sjöjungfrun kan vara män. Bild caudatus herre över havet kan också hittas i tatueringar.

DELA MED SIG
Tidigare artikelTatuering rubin
Nästa artikelSakura tatuering