Tit tatuering

Betydelse tatuering fågel i den europeiska tatuering kulturen på två sätt. Tit — det är en fågel, så det inneboende värdet av fågel tatueringar — längtan efter frihet och oberoende.

Betydelse tattoo tit — denna glädje, optimism, förmåga att överleva i alla miljöer, som vid gott mod. Denna behandling är förknippad med riktiga bröst: fåglar med gul bröst är typiskt visselpipa när du närmar våren och kan vara nöjd med lite, överlevande i staden och skogen.

Tattoo fladdrande mes — en symbol för en ljus inställning till livet, en ovilja starta problem och förtroende för att allt kommer att bli bra i livet. En realistisk eller stiliserad bild av en tit — denna faktor inte ändrar tolkningen. Tit kan bli en del av en större tatuering, organiskt passa in i den övergripande sammanhang.

Ganska ofta tatuering bröst kompletterar eller kombineras med orden som har betydelse för tatuering ägare. Tatuering med bilden av bröst kan vara en personlig talisman av den person som han associerar sin egen speciella betydelse.

Tattoo universal, är den gjord män och kvinnor i olika åldrar. Tatueringar som visar bröst är inte lika vanligt som tatueringar med andra fåglar — som sväljer, örnar, etc.

DELA MED SIG
Tidigare artikelTatuering Scandinavian runor
Nästa artikelHjärta tatuering